top of page

Høyt blodtrykk? Diabetes 2? Overvekt?

Har du fått beskjed om at du har en av de metabolske sykdommene som diabetes 2, høyt blodtrykk, ugunstige kolesterolverdier, eller har du fått beskjed om å gå ned i vekt? 

Mange synes det er vanskelig å vite hvor de skal starte og hva de skal gjøre mye og lite av når de får slike utfordringer. Det er bevist at sunt og variert kosthold sammen med fysisk aktivitet er den beste medisinen for metabolske sykdommer. Men mulighetene er mange, så hvordan vite hva som er riktig for deg?

Dette er felter jeg spesialiserer meg på og kan hjelpe med. Jeg kan bidra med kostholdsveiledning, tilpasset trening og rehabilitering dersom det er nødvendig. 

Som tidligere nevnt har jeg selv slitt med helsen i mange år før jeg klarte å ta kontrollen gjennom kosthold og trening, så hos meg vil du møte forståelse og aksept. Det er aldri for sent å gjøre positive forandringer for seg selv.

Screenshot_20211022-234831_Chrome.jpg

Jeg har selv vært syk så lenge jeg kan huske, og jeg har fortsatt dager og perioder som krever mer av meg enn det kjennes ut som at jeg klarer å gi. Men etter at jeg klarte å endre livsstil gjennom kosthold og trening har jeg mindre dårlige dager, bedre søvn, stabil vekt, sluttet på alle faste smertestillende.

Ovenfor er det bilde fra en artikkel som ble trykket av Diabetesforbundet sitt blad i 2019. For å lese, følg link: 

https://issuu.com/diabetesforbundet/docs/diabetes_nr3_2019

bottom of page